Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Offshore - offshore nieuws
Maritiem Nieuws
Maritiem Nieuws
http://www.maritiem-nieuws.nl
Oilandgasonline
Oil and gas online: digital marketplace for oil and gas exploration, drilling, production, construction and engineering industry. resource for professionals in the upstream oil and gas exploration and production industry- information on deepwater drilling, oil, gas exploration, drilling platforms, offshore production, mobile rigs and more
http://www.oilandgasonline.com
Rigzone
Rigzone - your gateway to the oil & gas industry. rigzone.com - the upstream, exploration and production portal
http://www.rigzone.com
Slb
Home, schlumberger. schlumberger is the worldís leading supplier of technology, integrated project management, and information solutions to customers working in the oil and gas industry worldwide. employing approximately 77,000 people representing over 140 nationalities and working in approximately 80 countries, schlumberger provides the e&p industryís widest range of products and services from exploration through production.
http://www.slb.com
Gerelateerd
 • Offshore activiteiten haven breiden zich fors uit
  Voor de huisvesting van een derde onderhoudsteam heeft MHI Vestas Offshore recent een uitbreiding van de bedrijfshal en kantoor in gebruik genomen.
 • Nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen voor Van Kessel Ventilatie e..
  MAASSLUIS - Bert van Kessel, directeur Van Kessel Marine & Offshore, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 220 FA bakwagen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland. Samen met zijn zoon Colin, die directeur is van Van Kessel Ventilatie, zijn zij eigenaar van beide ondernemingen. De DAF CF 220 FA bakwagen met de krachtige 6,7 liter PACCAR PX-7 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak heeft een dagcabine, verstelbare dakspoiler en mist- en koplampen in de gegalvaniseerde stalen bumper. Het lichte en sterke chassis zorgt voor nog meer laadvermogen en is voorzien van een gesloten laadbak met een D?Hollandia laadklep en een aluminium brandstoftank van 340 liter. In de comfortabele cabine is het eenvoudig in- en uitstappen en de luxe chauffeursstoel biedt een excellente zithouding. Er zijn ruime opbergvakken, airconditioning en standkachel met uitstekende lucht- en ventilatiestromen, een achterzichtcamera en de DAF Driver Performance As...
 • Offshore wind breekt door: 3 Europese mijlpalen
  Het gaat hard met windenergie op zee. Duitsland is inmiddels de grens van 1000 megawatt aan geÔnstalleerd vermogen voorbij en ook in Denemarken en Nederland
 • Offshore-windpark Nordsee Ost officieel in gebruik genomen..
 • 'SBM Offshore wilde fraude verhullen'
  Het management van SBM Offshore wilde dat het interne onderzoek naar de fraude bij het bedrijf beperkt zou blijven, blijkt uit geluidsopnames die gisteren zijn geopenbaard.
 • SBM Offshore nuanceert 'salarisverhoging'
  SCHIEDAM (AFN) - SBM Offshore heeft zijn bestuurders en een aantal hoge managers geen exorbitante salarisverhoging gegeven vorig jaar. Het bedrijf nuanceerde maandag berichtgeving hierover via een persverklaring.
 • Eneco voor tientallen miljoenen het schip in door wankel o..
  Eneco moest zelf opdraaien voor tientallen miljoenen aan herstelkosten aan het windpark op de Noordzee, Prinses Amalia (120 MW). De turbines van het windpark bleken in 2013 niet meer stevig te staan en het risico bestond dat ze zouden omvallen, bleek uit een rechtszaak waarover Energeia afgelopen week berichtte.
 • Licht hogere opening AEX verwacht
  Winstwaarschuwing Ballast Nedam, fors verlies voor Imtech.
 • Shell verkoopt Braziliaans oliebelang
  Royal Dutch Shell zou volgens ingewijden een belang in een van haar offshore olieprojecten in BraziliŽ hebben verkocht.